Gratis bij inschrijving vóór 3 juli!

Krijg grip op perfectionisme

Krijg grip op perfectionisme met een online cursus van 10 uur. Volledige vergoeding.

perfectionisme student

Perfectionisme als dwarszittende norm

In onze prestatiemaatschappij kan je als student makkelijk onder druk gezet worden. Het is normaal in de huidige samenleving dat er verwacht wordt dat we steeds maar méér moeten doen, méér moeten verdienen, méér moeten bereiken. Herken je dat? Dat je ook zélf die lat zo hoog gaat leggen, maximaal wil presteren en té hoge eisen gaat stellen in wat je doet? Misschien voel je wel dat je de beste moet zijn of de slimste of de best verdienende. We leven in een maatschappij waar perfectionisme soms de norm lijkt en wat je vervolgens kan overnemen. Deze hoge eisen kunnen je gaan dwarszitten. Je kan de bomen door het bos niet meer zien door wat je van jezelf vraagt, waardoor je ondanks je hoge standaard juist vast kan lopen en minder voor elkaar krijgt. Je hebt misschien wel nooit gedacht dat het óók anders mag én kan. En dat is ook niet gek in een samenleving waar van je verwacht wordt dat je moet streven naar meer. Met deze opleiding kun je meer grip krijgen op je perfectionisme, zodat je op een gezonde wijze het leven kan opbouwen die voor jou kloppend is!

Perfectionisme is een talent die in de schaduw ligt

Perfectionisme laat een prachtige intentie zien, aangezien je als perfectionistisch persoon een mooie toevoeging wil brengen aan de samenleving. Je ziet hoe goed en mooi dingen kunnen zijn. Dat talent kan je geweldig gebruiken om iets moois voor jezelf en de wereld te creëren. In de realiteit komen er alleen vaak veel moeilijkheden voort uit perfectionisme die dat talent ondersneeuwen. Je vraagt teveel van jezelf, waardoor je kan blokkeren en je proces vertraagd. Door de razende gedachten in je hoofd raak je overprikkeld en na verloop van tijd kan je zelfs in een burn-out raken. Door de hoge eisen is het mogelijk dat je faalangst ontwikkelt omdat je het in je eigen perspectief nóóit goed kan doen en de mensen om je heen teleurstelt. Hierdoor kan je juist uitdagingen en risico’s uit de weg gaan, waardoor je niet uit het leven kan halen wat je verdient en je voldoening geeft. Hoe kan je nou omgaan met deze moeilijkheden, zodat je talent weer naar boven kan komen en je die op een gebalanceerde manier kan gebruiken?

Krijg grip op perfectionisme met een korte, krachtige online cursus

Dag perfectionisme, hallo talent! Samen met een enthousiaste trainer en persoonlijke coach ga je in 10 uur tijd aan de slag om grip te krijgen op je perfectionisme. De cursus bestaat uit de volgende twee onderdelen die jou de tools geven om grip te krijgen op je perfectionisme:

  • 4 Online trainingen van 1,5 uur: onder leiding van een trainer leer je hoe perfectionisme in elkaar zit, hoe de negatieve effecten verband houden met je eigen gedachten en emoties én hoe je met die gedachten en emoties om kan gaan. Ook ga je samen concrete actiestappen verkennen die je zou kunnen toepassen om meer grip te krijgen op je perfectionisme en daarmee de negatieve effecten te verminderen. Je leert om vanuit een growth mindset kleine imperfecte stappen te zetten die passen bij wie jij bent als persoon. 
  • 4 individuele coachingsessies van 1 uur: tijdens deze online-gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw specifieke moeilijkheden, inzichten van de trainingen, behandelt je persoonlijke doelen en sleutelt verder aan een persoonlijk actieplan om op die manier de baas te kunnen zijn over je perfectionisme.

Door deze korte maar krachtige formule, kan je snel verlichting ervaren in de negatieve aspecten van perfectionisme; de intense druk, vermoeidheid, overprikkeldheid en stagnatie. Op die manier kan je je visie voor een betere toekomst op gezonde wijze inzetten. Je leert hoe je écht het verschil kunt maken vanuit een gebalanceerde geest. Wil jij op een gezonde wijze je leven invullen door grip te krijgen op je perfectionisme? Volg deze online cursus dan kosteloos via het STAP-budget of via een andere regeling en reserveer je plek.

Resultaat van de cursus
Krijg grip op perfectionisme

Deze cursus kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de cursus heb je het volgende resultaat bereikt:

  • Je ervaart minder druk, stress en overprikkeldheid
  •  Je kan beter met je gedachten en emoties omgaan
  •  Je begrijpt hoe je perfectionisme in elkaar zit
  • Je ervaart meer rust en overzicht
  • Je ziet de kracht in van je perfectionisme en kan het toepassen in je leven
  • Je hebt concrete handvatten waarmee je grip blijft houden op je perfectionisme
  • Je durft moedige, imperfecte stappen te zetten vanuit acceptatie
Beschikbare data

Schrijf je nu in voor de cursus ‘Krijg grip op perfectionisme’

Waar wacht je nog op? Word de baas over je leven en reserveer je plekje voor de cursus. En het Beste? Het kost je niets! Je kunt deze cursus (ter waarde van 850 euro) kosteloos volgen met je STAP-Budget. Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen als je zonder het STAP-budget mee wil doen. En we maken het je nog makkelijker door je te helpen met de aanvraag. Schrijf je direct in via het formulier en ontvang binnen enkele werkdagen een bevestiging. Als je vragen hebt, stel ze gerust in het formulier. We staan voor je klaar.
Blijf niet langer vastzitten in de belemmering die perfectionisme op je legt. Ga van stress, bevriezing en ongelukkigheid naar rust, succes en bevrijding! Maak nu de stap om actie te ondernemen en geef je leven een boost door je aan te melden voor deze waardevolle online cursus!