Gratis bij inschrijving vóór 26 april!

Leer omgaan met faalangst

Leer omgaan met faalangst in 6 uur online training + 4 uur online coaching. Normaal €850, nu gratis.

faalangst

Je wilt minder zelfkritiek en vermijdingsgedrag

‘Ik ben niet goed genoeg om dit te kunnen.’ ‘Ik kan niet concurreren met mijn mede-studenten, ze zijn veel slimmer dan ik.’ ‘Krijg ik deze presentatie wel op tijd af?’ ‘Wat als mijn nieuwe baas me niet goed genoeg vindt?’ Herken jij dit soort gedachten? Dan kan het zomaar zijn dat jij last hebt van faalangst. En je bent absoluut niet de enige, want faalangst is tegenwoordig een veelvoorkomend probleem in onze prestatiemaatschappij. Wanneer je overmatig angstig bent om te falen, kan dit leiden tot een verminderde zelfvertrouwen, een laag zelfbeeld en veel stress. Hierdoor ben je niet in staat bent om je volle potentieel te bereiken. Bovendien kan faalangst ook leiden tot vermijdingsdrang, waardoor je sneller bepaalde activiteiten of situaties gaat vermijden omdat ze je angstig maken. Faalangst heeft dus een negatieve invloed op je mentale gezondheid en een grote invloed op je leven. Dus hoe zorg je ervoor dat je leert omgaan met faalangst?

Een reis naar zelfvertrouwen en succes

Het is belangrijk om te begrijpen wat de oorzaken van de faalangst zijn en hoe ze invloed hebben op je gedachten en gedrag. In je eentje kan dit soms lastig zijn en daarom wil Studentskills helpen. In deze korte en krachtige training van tien uur leer je omgaan met faalangst. Je leert jezelf beter kennen, ontdekt je sterke punten en mogelijke valkuilen en oefent met technieken die het mogelijk maken stapje voor stapje vooruit te gaan. Je leert met moeilijke ervaringen om te gaan, afstand te nemen van gedachten en moeilijke emoties toe te laten. Met de tools die je krijgt in deze training ben je op weg naar een leven met meer zelfvertrouwen en meer succes.

Leer omgaan met faalangst met een korte, krachtige online-training inclusief 4 uur coaching

Zeg maar dag tegen de greep die faalangst op je heeft en verwelkom je nieuwe zelfvertrouwen! Samen met een enthousiaste trainer en persoonlijke coach ga je aan de slag om jouw emoties te balanceren en zelfvertrouwen te vergroten. In slechts 10 uur tijd creëer jij meer zelfvertrouwen en ga je van faalangst naar faalmoed. Je leert omarmen dat fouten maken een onderdeel is van het leven en ze je juist helpen! De training bestaat uit de volgende twee onderdelen die jou de tools geven om te leren omgaan met faalangst:

  • 4 online trainingen van 1,5 uuronder leiding van een enthousiaste trainer leer je vanuit een growth mindset te functioneren waarmee je fouten durft te maken en waarin je moeilijke emoties en gevoel kan toelaten en afstand kan nemen van faalangstige gedachten. Op deze manier kan je ondanks je faalangst, stappen vooruit blijven maken. Je leert om initiatief te nemen en met lastige situaties om te gaan.
  • 4 individuele online coachinggesprekken van 1 uur: Tijdens deze online gesprekken werk je samen met een persoonlijke coach om een vertaalslag te maken naar jouw persoonlijke situatie. Je stelt persoonlijke doelen op en formuleert een concreet actieplan om jouw leven tot een nieuw niveau te brengen. De sessies staan in het teken van het veranderen van belemmerende gedragspatronen, het bespreken van inzichten van de trainingen en het ontwikkelen van een growth mindset. 

De combinatie van de online trainingen en individuele coaching sessies zorgt ervoor dat je niet alleen de kennis opdoet, maar ook deze direct toepast in jouw persoonlijke situatie. Dus grijp jouw kans om met minder gepieker door het leven te gaan. Reserveer nu je plek en volg deze training kosteloos via het STAP-budget. 

Resultaat van de training
Leren omgaan met faalangst

Na afloop van de training kan je werken aan een toekomst vol betekenis met de volgende resultaten:

  • Je bent je bewust van de oorzaken van faalangst
  • Je kent technieken waarmee je (faal)angst minder controle over je laat hebben
  • Je kan beter omgaan met faalangstige gedachten
  • Je hebt je zelfbeeld vergroot
  • Je leidt een productiever leven waarin je meer regie hebt over je dagelijks leven en werk
Beschikbare data

Schrijf je nu in voor de training
Leer omgaan met faalangst

Waar wacht je nog op? Word de baas van je leven en reserveer je plekje voor de training. En het Beste? Het kost je niets! Je kunt deze training (ter waarde van 850 euro) kosteloos volgen met je STAP-budget. Je kan ook in termijnen betalen als je zonder je STAP-budget mee wil doen. Wel zo fijn als student! En we maken het je nog makkelijker door je te helpen met de aanvraag. Schrijf je direct in via het formulier en ontvang binnen enkele werkdagen een bevestiging. Als je vragen hebt, stel ze gerust in het formulier. We staan voor je klaar. 

Blijf niet langer vastzitten in je faalangst en de bijkomende stress, waardoor de kwaliteit van je leven en je potentieel worden verminderd. Maak nu de stap om actie te ondernemen en geef je leven een boost door je aan te melden voor deze waardevolle training!