Gratis bij inschrijving vóór 3 juli!

Vergroot je zelfvertrouwen

Vergroot je zelfvertrouwen met een online cursus van 10 uur. Normaal €850, nu gratis.

Oplossingen burn out studenten

Meer zelfvertrouwen en minder stress en onzekerheid

Voel je je gestrest en uitgeput door de hoge verwachtingen van de maatschappij en de druk om te presteren? Ben je moe van het continu vergelijken met andere succesvolle mensen op sociale media? Ervaar je onzekerheid omdat je niet weet wie je bent? Het is tijd om te ontdekken wat jij te bieden hebt. Jij hebt unieke kwaliteiten en talenten die wachten om ontdekt te worden. Met onze online cursus ‘Vergroot je zelfvertrouwen’, inclusief 4 uur persoonlijke coaching, kun je deze talenten ontdekken en kan je met vernieuwde daadkracht en moed het leven creëren die jij écht wil. Dus laat je onzekerheid achter je en begin jouw transformatie naar zelfverzekerdheid.

Stop met twijfelen en start met transformeren

Neem dit voorbeeld: je zit in een collegezaal en moet een presentatie geven. Je bent nerveus, want je twijfelt aan je eigen vaardigheden. Je bent onzeker. Je stamelt en stottert door je presentatie heen en je bent niet in staat om je boodschap over te brengen op de manier die je wilde. Dit soort ervaringen kunnen je zelfvertrouwen weer verder aantasten. Hierdoor beland je in een loop: je bent onzeker waardoor je minder goed presteert en door die ervaringen wordt je zelfverzekerdheid nog verder aangetast. Dit kan zelfs leiden tot verdergaande problemen, zoals hevige angsten en depressie. Dus hoe zorg jij ervoor dat je deze loop kan doorbreken en je zelfverzekerdheid kan vinden? 

Vergroot je zelfvertrouwen met een korte, krachtige online cursus

Dag twijfels, hallo zelfvertrouwen! Samen met een enthousiaste trainer en persoonlijke coach ga je aan de slag om jouw zelfvertrouwen te vergroten. In slechts 10 uur tijd creëer jij een leven vol zelfvertrouwen en stabiliteit. De online cursus bestaat uit de volgende twee onderdelen die jou de tools geven om je zelfverzekerdheid te vergroten:

  • 4 online trainingen van 1,5 uur: onder leiding van een enthousiaste trainer onderzoek je wat je waarden zijn, waar jij energie van krijgt, waar jij blij van wordt en leer je bewust en vanuit jezelf te reageren op je omgeving. Je leert om initiatief te nemen en met lastige situaties om te gaan. Ook krijg je technieken aangereikt die je helpen vanuit stevigheid met anderen te communiceren.
  • 4 individuele coachingssessies van 1 uur: tijdens deze online gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw uitdagingen en kansen met betrekking tot zelfverzekerdheid. Daarnaast zorg je dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt en je op die manier de tools ook écht kan integreren in je leven. 

De combinatie van de online trainingen en individuele coaching sessies zorgt ervoor dat je niet alleen de kennis opdoet, maar ook deze direct kan toepassen in jouw persoonlijke situatie. Dus grijp jouw kans om meer zelfverzekerd door het leven te gaan. Reserveer nu je plek en volg deze online cursus kosteloos via het STAP-budget

Resultaat van de cursus
Vergroot je zelfvertrouwen

Deze cursus kun je geheel kosteloos, met subsidie (STAP-budget) van de overheid volgen. Na afloop van de cursus, ben jij klaar om je dromen na te jagen met de volgende resultaten:

  • Je hebt je zelfvertrouwen vergroot
  • Je bent je meer bewust van wat je wilt en zet daarin moedige stappen
  • Je geeft beter je grenzen aan
  • Je begrijpt beter welke overtuigingen je belemmeren en hoe je met deze overtuigingen om kan gaan
  • Je hebt daadkrachtiger leren communiceren
  • Je creëert hechtere relaties
Beschikbare data

Schrijf je nu in voor de online cursus Vergroot je zelfvertrouwen

Waar wacht je nog op? Word de baas van je leven en reserveer je plekje voor de cursus ‘Vergroot je zelfvertrouwen’. En het Beste? Het kost je niets! Je kunt deze cursus (ter waarde van 850 euro) kosteloos volgen met je STAP-Budget. Dat is vooral als student natuurlijk heel prettig! En we maken het je nóg makkelijker door je te helpen met de aanvraag. Schrijf je direct in via het formulier en ontvang binnen enkele werkdagen een bevestiging. Als je vragen hebt, stel ze gerust via het formulier. We staan voor je klaar. Blijf niet langer vastzitten in onzekerheid, waardoor je kwaliteit van leven en potentieel worden verminderd. Kies voor een zelfverzekerd leven. Maak nu de stap om actie te ondernemen en geef je leven een boost door je aan te melden voor deze waardevolle training!