Gratis bij inschrijving vóór 3 juli!

Verminder je stress

Verminder je stress met een online cursus van 10 uur. Normaal €850, nu gratis.

Last van stress? Leer hoe je meer rust, ruimte en overzicht kan creëren

Als student voel je je soms overspoeld door de druk die het leven op je legt. De deadline van je tentamen nadert, je bent onzeker over wat je in de toekomst wil gaan doen en je kan de balans tussen studeren, vrienden en hobby’s maar niet vinden. Het lijkt soms alsof je te veel ballen in de lucht moet houden en het kan moeilijk zijn om zicht te houden op wat je nou écht belangrijk vindt. Dit kan zorgen voor een boel overmatige stress. Misschien heb je wel nooit geleerd hoe je goed met stress en de druk van je omgeving om kan gaan. Maar er is hoop! In plaats van te blijven worstelen met stress, kun je deze online cursus volgen om je stress onder de loep te nemen en te verminderen. Op deze manier krijg jij de controle over je leven terug en kan je volop genieten van je studentenleven en alles wat daarna op jou te wachten staat! 

Hoe stress de baas over jou is

Een overspannen gevoel, slecht slapen, vermoeidheid en misschien zelfs fysieke klachten. Stress belemmert je niet alleen tijdens het studeren en je werk, maar ook in je dagelijks leven. Het maakt het moeilijker om je te concentreren, overzicht te houden, goede beslissingen te nemen en je relaties te onderhouden. En als je het niet aanpakt, kan het leiden tot langdurige mentale en fysieke problemen. Het is een vicieuze cirkel waarin stress steeds meer macht krijgt over je en het moeilijk is om los te breken uit dat patroon. Dat is natuurlijk niet iets wat je wil ervaren, dus hoe zorg jij ervoor dat je de baas wordt over je stress?

Verlaag je stressniveau met een korte, krachtige onlinecursus inclusief 4 uur coaching

Dag stress, hallo rust en overzicht! Samen met een enthousiaste trainer en persoonlijke coach ga je op avontuur door de wereld van stressbeheersing. In slechts 10 uur tijd maak jij jouw leven weer evenwichtig en pak je de controle terug. Dit avontuur bestaat uit twee onderdelen die jou de tools geven om met meer rust te leven:

  • 4 online trainingen van 1,5 uur: onder leiding van een enthousiaste trainer leer je hoe stress in elkaar steekt en behandel je een hoop tools hoe je je stress kan balanceren, zoals timemanagement, omgaan met je gedachten en emoties en het bewust worden van je energiegevers en energienemers. Door het toepassen van de tools zorg je dat je meer rust en overzicht ervaart.
  • 4 individuele online coachinggesprekken van 1 uur: tijdens deze online gesprekken met een persoonlijke coach maak je een vertaalslag naar jouw persoonlijke situatie. Je bespreekt jouw uitdagingen en kansen met betrekking tot de stress die je ervaart en viert de succesmomenten die je al ervaart. Daarnaast zorg je dat de kennis die je tijdens de training hebt opgedaan direct vorm krijgt en je op die manier de verkregen tools ook écht kan integreren in je leven.

De combinatie van de online trainingen en de individuele coaching sessies zorgt ervoor dat je niet alleen de kennis opdoet, maar ook deze direct kan toepassen in jouw persoonlijke situatie. Dus grijp jouw kans om weer evenwicht en controle te krijgen over jouw leven. Reserveer nu je plek en volg deze online cursus kosteloos via het STAP-budget. 

Resultaat van de cursus
Verminder je stress

Na afloop van de cursus kan je vol energie het leven opbouwen die jij wil met de volgende resultaten:

  • Je hebt je stressniveau verlaagd
  • Je bent je bewust van wat je stress oplevert en kost en houdt je stress in balans
  • Je leert je grenzen beter kennen en kan je grenzen beter bewaken
  • Je hebt meer regie over je dagelijks leven en werk
  • Je hebt meer energie over voor de dingen die jij belangrijk vindt
  • Je ervaart meer rust, ruimte en hebt meer overzicht
Beschikbare data

Schrijf je nu in voor de cursus Verminder je stress

Waar wacht je nog op? Word de baas over je leven en reserveer je plekje voor de online cursus ‘verminder je stress’. En het Beste? Het kost je niets! Je kunt deze cursus (ter waarde van 850 euro) kosteloos volgen met je STAP-Budget. Dat is vooral als student natuurlijk heel prettig! Ook is het mogelijk om in termijnen te betalen als je zonder het STAP-budget mee wil doen. En we maken het je nóg makkelijker door je te helpen met de aanvraag. Schrijf je direct in via het formulier en ontvang binnen enkele werkdagen een bevestiging. Als je vragen hebt, stel ze gerust via het formulier. We staan voor je klaar. 

Stress hoeft niet langer een obstakel te zijn voor een hogere kwaliteit van leven en optimale prestaties. Maak nu de stap om actie te ondernemen en geef je leven een boost door je aan te melden voor deze waardevolle online cursus!